Kik vagyunk?

Rólunk

Az Allison Advertising 1994-ben alapított független full service kommunikációs ügynökség. Megalapítása óta azon dolgozik, hogy ügyfelei nagyok és sikeresek legyenek, mi pedig büszkék lehessünk rájuk.

Na, de ki volt Allison? 

Management

dobák Attila

vezető ügyfélkapcsolati igazgató

1993-ban a Saatchi and Saatchi Advertising Budapest munkatársaként megismerkedik akkori kollégáival Lengyel Bélával és Gács Róberttel. Volt csokoládéipari marketing igazgató és Coca-Cola, Nestlé, L’Oréal ügyfélkapcsolati csoportigazgató a McCann Ericksonnál. 2004. óta az Allisonnál dolgozik. Imádja Ázsiát, legszívesebben folyton ott lebzselne. Amikor pedig nem, akkor épp ott van.

lengyel Béla

Ügyvezető igazgató

1993-ban a Saatchi and Saatchi Advertising Budapest munkatársaként megismerkedik akkori kollégáival Dobák Attilával és Gács Róberttel. 1994-ben egyik alapító tagja az Allison reklámügynökségnek és 2004 óta ügyvezetője. Kedvenc szuperhőse Batman és borzasztóan mély hangja van.

gács róbert

Kreatív igazgató

1993-ban a Saatchi and Saatchi Advertising Budapest munkatársaként megismerkedik akkori kollégáival Lengyel Bélával és Dobák Attilával. Ezt követi 12 év Young & Rubicam, az utolsó hat évben kreatívigazgató. Ezután Well és BBDO, itt is kreatívigazgató. 2011. óta Allison. Egyszer hazahozott egy oroszlánt Cannes-ból. 1991-ben egy autómosóban dolgozott Las Vegasban, azóta nem érintett szivacsot.

Elérhetőség

 Budapest, 1022 Bimbó út 39.

+36 1 325 5984